![]() |
|
||||||||||
|
|||||
|
Звиняйте, шо лезу в сей заумный топик. =) Э.... товарищ Lis, нияк не вразумию що ж вже у вас не працуе. Отось може надо було хиба добавити объект на сцену, бо може
ца погана макромедия )) нияк не може побачити шо ж вы робите?------------code------------- function a() { this._x=this._y=100 this.addProperty( "c", this.g, this.s ); trace(this.addProperty( "c", this.g, this.s))//true this.c=2//передаваемый параметр b в функцию s this.c1=this.c//это значение будет равно результату функции g }; a.prototype = new MovieClip(); a.prototype.g=function(){ this.m=this.n*4 trace("get"+this.m) return this.m} a.prototype.s=function(b){ this.n=2*b trace("set"+this.n) } Object.registerClass("targets", a); attachMovie("targets","k",1)//о ця мала хендерлина trace(k.c1)//все работает. ------------------------------ Звиняйте за мои дурни догадки у сём сюжете. Дык только нияк не вразумию, на шо ж нам треба ца чудна addProperty, коли можна и так вызывать функцию? И, плиз, намалюйте мени шо ж це таке "хендлеры на чтение и запись" и на кой вони здатни? Бо догадываюсь, шо це страшна сила, та нияк не врозумию на шо. На хелп чур не посылать, бо буржуйска мова мени неподвластна. ЗЫ Lis: Ще пробачьте мени у личному контексту, шо влезла сюди так зненецька=)
Часовой пояс GMT +4, время: 17:58. |
|
|
« Предыдущая тема | Следующая тема » |
|
|