![]() |
|
||||||||||
|
|||||||
|
|
« Предыдущая тема | Следующая тема » |
| Опции темы | Опции просмотра |
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
Сам fla файл займає 5 МБ, то я не знаю як поки-що його переслати. А ось його swfшка.
http://www.myflash.com.ua/swf/Menu2.html
|
Гарно стилізовано під він. А чого ж він важить так багато? Між іншим скільки тобі років?
|
|
|||||
|
Та важить як усі fla файли з інтегрованими бітмапам. Тим паче сайт робився в MX рік назад, до дня Незалежності.
Цитата:
![]() А тобі?
|
Ostgur
Что именно бред? А нещет отдельности, так с самого начала задумывалось. Не люблю работать по шаблону. А за критику спасибо. Сам понимаю что сайт не очень, но ето не стильный бутик чтоб его украшать нужным и не нужным, ради стиля. gerguno ну даєш у 16 і такий сайт збудувати - це дуже добре. Куди поступати думаєш. З І мені 17 , закінчив медичний ліцей |
|
|||||
|
Цитата:
А ти куди думаєш? ![]()
|
|
Цитата:
|
Олесь казав :
А ти куди думаєш? Відповідь Див. назву сайту і сам сайт Після першого курсу думаю в Київський нац. універ. ім.Т Г Шевченка. Цього року поступав - забракло розуму. думаю ще рік підовчусь - і все буде ок. |
|
|||||
|
Цитата:
![]() А на кого хоч після першого курсу?
|
На кіборга (фак. кібернетики) .Поступлю , якщо не сидітиму в інеті
і розбазарювати бабло. треба мені ПшП вчити, бази даних. |
|
|||||
|
Сайт весит 100кб, не думаю что ето проблема...
|
![]() |
![]() |
Часовой пояс GMT +4, время: 01:48. |
|
|
« Предыдущая тема | Следующая тема » |
|
|